Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Review: Skincare products by Apivita


Holaaa κορίτσια!!! Πώς είστε;; Σήμερα θα μιλήσουμε για τον καθαρισμό της επιδερμίδας μας και τα προϊόντα που θα σας προτείνω ανήκουν σε μια ελληνική φαρμακευτική εταιρεία, την Apivita.
Κατ' αρχήν, θα ήθελα να σας επισημάνω πως ο καθημερινός καθαρισμός της επιδερμίδας μας είναι απαραίτητος για την απομάκρυνση της σκόνης, των ρύπων, του σμήγματος,των ακαθαρσιών και των υπολειμμάτων από κρέμες και make up που συσσωρεύονται καθημερινά στην επιδερμίδα και την κάνουν να φαίνεται θαμπή και άτονη.
Το νερό από μόνο του δεν αποτελεί ικανοποιητικό μέσο καθαρισμού, γιατί απομακρύνει μόνο τα υδατοδιαλυτά συστατικά και όχι τα λιποδιαλιτά. Έτσι, είναι αναγκαία η χρησιμοποίηση προϊόντων που διαλύουν και τα δυο είδη ουσιών.
Τα προϊόντα που θα σας παρουσιάσω τα χρησιμοποιώ πάνω από 6 μήνες οπότε έχω διαμορφώσει πλέον μια ολοκληρωμένη άποψη γι' αυτά. (Μπορείτε να με εμπιστευθείτε άφοβα..).
Αρχικά θέλω να σας πω πως εγώ έχω λιπαρή επιδερμίδα άρα και τα προϊόντα μου απευθύνονται σε λιπαρά δέρματα εκτός από αυτά τα οποία δρουν σε κάθε τύπο.
Και επιτέλους ξεκινώ... με το gel καθαρισμού με πρόπολη και κίτρο. Το προϊόν αυτό (όπως λέει και τ' όνομά του) έχει καθαριστική δράση, αφαιρεί την περίσσεια λιπαρότητας, η πρόπολη προσφέρει ήπια αντισηψία και το κίτρο δροσίζει το δέρμα. Προστατεύει το φυσικό υδρολιπιδικό φιλμ της επιδερμίδας και δεν αφήνει αίσθημα ξηρότητας. Εγώ το χρησιμοποιώ κάθε πρωί για να με τονώσει και να με αναζωογονήσει απ' τον βραδινό ύπνο καθώς έχει ένα ευχάριστο άρωμα εσπεριδοειδών και αφήνει  μια αίσθηση φρεσκάδας στο πρόσωπο αλλά και το βράδυ μετά το ντεμακιγιάζ για να είμαι σίγουρη ότι δεν υπάρχουν υπολείμματα make up που θα μπορούσαν να φράξουν τους πόρους και να δημιουργήσουν εστίες μικροβίων. Ακόμη, έχω διαπιστώσει πως βοηθάει πολύ (σε συνδυασμό και με τα επόμενα προϊόντα που θα σας δείξω ) στην καταπολέμηση των "ξεσπασμάτων" ακμής που έχω αρκετά συχνά.
Μια εναλλακτική για τον καθημερινό καθαρισμό της επιδερμίδας σας είναι ο κρεμώδης αφρός καθαρισμού με ελιά και λεβάντα. Το προϊόν αυτό εκτός από τις καθαριστικές ιδιότητες που έχει αφαιρεί το μακιγιάζ από πρόσωπο και μάτια χωρίς να τσούζει και να αφυδατώνει το δέρμα. Αν δεν κάνω λάθος είναι κι ένα απ' τα best sellers της Apivita. Το συγκεκριμένο προϊόν -που τονίζω είναι και για ντεμακιγιάζ- το χρησιμοποιεί η αδερφή μου και είναι πολύ ευχαριστημένη γιατί της έχει λύσει πραγματικά τα χέρια. Έχει ξεμπλέξει από βαμβάκια και γαλακτώματα καθώς αφαιρεί τέλεια το μακιγιάζ (και την μάσκαρα) και έχεις ουσιαστικά δυο προϊόντα σε ένα εξοικονομώντας χρόνο και
χρήμα. Είναι ιδανικό για όσες επιστρέφουν το βράδυ στο σπίτι τους κουρασμένες και βαριούνται τη
διαδικασία του ντεμακιγιάζ , πλένονται με τον συγκεκριμένο αφρό κι έχουν ξεμπερδέψει. Δεν το συστήνω για πολύ βαρύ μακιγιάζ στα μάτια γιατί ίσως σας παιδέψει λίγο.


Ένα άλλο σημαντικό βήμα για τον καθαρισμό του προσώπου μας είναι η απολέπιση γιατί απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα και η επιδερμίδα μας δείχνει λαμπερή και ανανεωμένη. Το face scrub της Apivita με βερίκοκο είναι πραγματικά ένα εκπληκτικό προϊόν. Το άρωμά του σε ξεσηκώνει και σου φτιάχνει την διάθεση και το δέρμα σου με την χρήση είναι απίστευτα λείο και απαλό. Πριν απ' αυτό χρησιμοποιούσα ένα της Garnier και η διαφορά είναι εμφανέστατη.Το προϊόν αυτό πραγματικά "δουλεύει" και σου αφήνει μια μοναδική αίσθηση απαλότητας στο πρόσωπο. Εγώ το
χρησιμοποιώ κάθε 3 μέρες μετά το gel και όποτε διαπιστώσω πως το δέρμα μου το χρειάζεται.
Αν δεν σας αρέσουν τα έντονα αρώματα μπορείτε να επιλέξετε το scrub με την ελιά που κάνει επίσης εξαιρετική δουλειά. Αν και η Apivita λέει πως κάνει βαθύτερη απολέπιση εγώ ωστόσο δεν μπορώ να διακρίνω την διαφορά και συνήθως τα εναλλάσσω όταν συνηθίσω το ένα ή το άλλο.


Και τελειώνω με την μάσκα ομορφιάς της Apivita με πράσινη άργιλο. Τι να πω πραγματικά γι' αυτό το προϊόν. Θεωρώ πως δεν πρέπει να λείπει από καμιά κοπέλα η οποία έχει λιπαρό δέρμα. Απορώ και γω η ίδια πως ζούσα χωρίς αυτήν ( εντάξει υπερβολή). Την χρησιμοποιώ σε εβδομαδιαία βάση και τα αποτελέσματα είναι θεαματικά. Απορροφά τις εκκρίσεις και τα συσσωρευμένα υγρά από το βάθος της επιδερμίδας, καθαρίζει βαθιά τους πόρους και πραγματικά μετά την χρήση έχεις την αίσθηση ότι το πρόσωπό σου είναι πεντακάθαρο και πλήρως αναζωογονημένο. Πιστεύω πως ο συνδυασμός gel-scrub-μάσκα είναι η καλύτερη περιποίηση που μπορώ να προσφέρω στο δέρμα μου και έχει αποδειχθεί πραγματικά ευεργετικός.
Για extra λάμψη μπορείτε να επιλέξετε τη μάσκα με ρόδι ειδικά όταν νιώθετε πως η επιδερμίδα σας είναι θαμπή και άτονη ή ακόμα και μετά την μάσκα με άργιλο ώστε οι καθαροί πόροι να μπορούν να δεχθούν τα ευεργετικά συστατικά του ροδιού.


Θα ήθελα ακόμη να σας πω δυο λόγια για το "θαυματουργό " βιολογικό διάλυμα πρόπολης (σύμφωνα με την Θώμη) το οποίο δεν μπορεί να αποχωριστεί πλέον και από το οποίο είναι πλήρως εξαρτημένη καθώς το χρησιμοποιεί ανελλιπώς κάθε βράδυ τοπικά πάνω σε σπυράκια και το άλλο πρωί αυτά έχουν ξεραθεί εντελώς. Είναι από 100% φυσικά συστατικά και όσες έχουν "τρέλα" με το πρόσωπο νομίζω πως θα το λατρέψουν.


Και επιτέλους αυτό το ποστ έφτασε στο τέλος του. Ελπίζω να σας έδωσα χρήσιμες συμβουλές και να βρήκατε το περιεχόμενο ενδιαφέρον. Ευχαριστώ πολύ. Θα τα ξαναπούμε σύντομα.
                                                                                                                                             Besitos!!!
Υ.Γ. Θα ήθελα ακόμη να σας αναφέρω πως τα προϊόντα της Apivita είναι κατά βάση φτιαγμένα από φυσικά συστατικά και είναι mineral oil free, parabens free, silicones free κ.α.
















4 σχόλια:

  1. I´d like to test these products! I have only tested a sample of day cream.

    I´m following you now. Would you like to visit my blog and follow me back?

    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. hola! gracias por seguirnos!!ya te seguimos nosotras tb!los productos de apivita son increibles!es una marca farmaceutica griega pero creo q hay una tienda en madrid!has podido leer la entrada?funciona lo de google translate?porque estaba pensando en escribir tb en español!

      Διαγραφή
  2. Hola κορίτσια! Καλή αρχή στο blog :-))) Με βάση τα όσα έχουμε δει ως τώρα είναι πολύ πολύ ωραίο!
    Είναι τέλεια τα προϊόντα της Apivita! Χάρη στη Θώμη τα ξεκίνησα και τα λάτρεψα. Έχω και το αφρό καθαρισμού και το gel! Είναι φανταστικά!
    Επίσης πήρα και τα δύο srcub, τα οποία μου άρεσαν αρκετά, αλλά για να είμαι πολύ ειλικρινής τίποτε δεν είναι όσο καλό όσο 1 κουταλία μέλι με 1 κουταλία ζάχαρη και λίγο λεμόνι!
    Μένει να δοκιμάσω την πρόπολη και καμιά μάσκα!
    Περιμένουμε περισσότερα, και Λένα, οπωσδήποτε να κάνεις κάτι με βαφές! Ζηλεύω άπειρα τα μαλλιά σου!!!
    Muchos besos :-))) (εννοώ πολλά φιλιά -και αν έχει λάθη, τα παράπονά σας στο g-translate!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε Δήμητρα!! Εσύ καλέ τι να την κάνεις την πρόπολη, αφού έχεις τέλεια επιδερμίδα! Θα δοκιμάσω το φυσικό scrub που προτείνεις!!
      Βαφές θα κάνουμε σίγουρα όπως και πολλά άλλα που έχουμε κατά νου!!!
      Besitos!!!!

      Διαγραφή